牛かつ激ウマ! in新橋 Delicious "GYU-KATSU" (Beef Cutlet) in Shinbashi, tokyo

大型連休も明けて、今週からお仕事の方が多いでしょうか。
休み明け、体がなかなか慣れてこないかもしれませんが、
無理なさらず、頑張ってくださいね。
連休中、たくさんのお客様にご利用いただきまして、
誠にありがとうございました。
おかげさまで、5月1日から8日の8日間の売り上げが、
前年度比10%増となりました。
そして、今週はタイへの出張のため、金曜日までお休みをいただいております。
In Japan, it comes ordinary days for many people after the holiday season, called Golden week.
Some people feel uncomfortable to spend at work after a long absence.
Please keep your pace, don't work too hard.
During big vacation, Krathoorm welcomed many customers,
I was feeling happy and thanks a lot.
Krathoorm archived 10% additional sales than last year.
Then Krathoorm is now closed because of business traveling in Thailand until Saturday.

今回羽田経由でタイ入りの予定で、東京で少し時間を作って、
前から気になっていた「牛かつ」を食べに行ってみました。
新橋にある、もと村さん。
(リンク先は食べログさんのページ)
This time I will visit Thailand via Tokyo.
I spent my time in Tokyo several hours and visited GYU-KATSU (Beef Cutlet) restaurant
MOTOMURA, the name of the restaurant in Shinbashi.

しばらく待って提供されたのが、この写真のもの。
ちょっとサイズが小さいかな、と思いながらも、
2種類のタレや、塩&ワサビがお勧めということで、
自分で焼台に乗せて、焼き加減を調整し、
ひとくち・・・
After a few minutes, this plate served from the restaurant.
I felt that beef was a little small...
But 2 kinds of sauce and salt & Wasabi was recommended by the waiter, it's looking very delicious,
And I placed the piece of beef cutlet on the small grill stand.
After slightly burned, I tried to proceed to my mouth...

いえいえ、これ、かなりうまいです!!!
レアな焼き加減の牛肉を、少し焼いて、それでも柔らかさが残っていて、
塩&わさびが非常に合います。
もう、麦飯にも、味噌汁にもほとんど手を付けず、
無我夢中で食べちゃいました。
もし新橋に行かれることがあれば、是非!
OHHHH!
That was wonderful! delicious!
After a slightly burned, it remains softly touch of beef,
and good matching with salt and Wasabi!
I eat and eat beef slices without taking rice or Misoshiru.
If you visit Shinbashi, I strongly recommend this restaurant!!
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