京都のオススメグルメスポット再訪! Went back to my favorite gourmet place in Kyoto
京都ワンデイトリップ。
夜は久々に京都のフレンチビストロ、ルラションさんで
食事を楽しみました。
5年ぶりくらいかも・・・。
I enjoyed my supper at "RELATION", French Bistro restaurant in Kyoto after a long absence.
Maybe I guess 5 years after my last visit...
(参考記事References:Sorry Japanese text only)
大満足のフレンチランチ in京都 京都散歩
(2013年7月15日の記事)

今回は、夜のコースメニューで。
前菜は帆立とエビと日向夏のサラダ。
これ、帆立もエビもちゃんと直前にグリルして、
サラダにしたもので、生の胡椒のアクセントも効いていて、
激うまです!!
This time I tried dinner corse menu.
Appetizer was mixed salad with Japanese scallops, Shrimps and "HIYUGANATSU" orange.
Chief grilled Japanese scallops and shrimps in front of me and make salad with some fresh peppers.
Amazing Yummy!!!

メインは、鴨の胸肉のロースト、黒胡椒入りのソース。
脂身の部分をカリッと焼き上げて、赤身部分は程よくレアな感じ。
付け合わせのネギやカブラまで、食感も味付けも非常にいい感じ。
うーーん、至福のひと時。
Main dish was roasted duck with black pepper sauce.
I enjoyed crispy touch of burned fat meat and soft touch of rare main meat and leeks, Kabura.
Wooooow! I'm really happy!

前菜とメインに、温めたブレッドも少しついてましたが、
少し少なめにいただいて、最後のこのデザート盛り合わせを楽しみにしてました。
あれ、以前よりさらにパワーアップしている???
バナナのタルト、バスクチーズケーキ、ベリーアイス、キュウイアイス、
ビターキャラメルアイス、牛乳プリン(?)、プリンで
どれもこれも手作り感があって、程よい苦さがあったりで、
大満足。
これで税込5000円くらいなので、大満足です。
またいつか行けますように!
I also had a some hot bread, but I tried to leave space for lovely desserts.
Oh, I guess some increased portion than before?
Banana Tarte, Basque cheese cake, berry ice cream, kiwi ice cream, bitter caramel ice cream, milk pudding(?) and pudding.
All desserts seemed hand made, some had adequate bitter taste.
I really enjoyed my supper!
That was also really reasonable price, around 5000JPY.
I hope I enjoy these dishes again, here!
夜は久々に京都のフレンチビストロ、ルラションさんで
食事を楽しみました。
5年ぶりくらいかも・・・。
I enjoyed my supper at "RELATION", French Bistro restaurant in Kyoto after a long absence.
Maybe I guess 5 years after my last visit...
(参考記事References:Sorry Japanese text only)
大満足のフレンチランチ in京都 京都散歩
(2013年7月15日の記事)

今回は、夜のコースメニューで。
前菜は帆立とエビと日向夏のサラダ。
これ、帆立もエビもちゃんと直前にグリルして、
サラダにしたもので、生の胡椒のアクセントも効いていて、
激うまです!!
This time I tried dinner corse menu.
Appetizer was mixed salad with Japanese scallops, Shrimps and "HIYUGANATSU" orange.
Chief grilled Japanese scallops and shrimps in front of me and make salad with some fresh peppers.
Amazing Yummy!!!

メインは、鴨の胸肉のロースト、黒胡椒入りのソース。
脂身の部分をカリッと焼き上げて、赤身部分は程よくレアな感じ。
付け合わせのネギやカブラまで、食感も味付けも非常にいい感じ。
うーーん、至福のひと時。
Main dish was roasted duck with black pepper sauce.
I enjoyed crispy touch of burned fat meat and soft touch of rare main meat and leeks, Kabura.
Wooooow! I'm really happy!

前菜とメインに、温めたブレッドも少しついてましたが、
少し少なめにいただいて、最後のこのデザート盛り合わせを楽しみにしてました。
あれ、以前よりさらにパワーアップしている???
バナナのタルト、バスクチーズケーキ、ベリーアイス、キュウイアイス、
ビターキャラメルアイス、牛乳プリン(?)、プリンで
どれもこれも手作り感があって、程よい苦さがあったりで、
大満足。
これで税込5000円くらいなので、大満足です。
またいつか行けますように!
I also had a some hot bread, but I tried to leave space for lovely desserts.
Oh, I guess some increased portion than before?
Banana Tarte, Basque cheese cake, berry ice cream, kiwi ice cream, bitter caramel ice cream, milk pudding(?) and pudding.
All desserts seemed hand made, some had adequate bitter taste.
I really enjoyed my supper!
That was also really reasonable price, around 5000JPY.
I hope I enjoy these dishes again, here!
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