FC2ブログ

hiro@krathoorm

hiro@krathoorm

IMG_2101_R.jpg
ソウルといえば、食べ物!
今回も短い滞在の中で、それでもいろいろチャレンジしました。
まずはカンジャンケジャン(蟹の醤油漬け)。
身がとろとろになっていてうまい!
韓国料理は付け合わせの一品が多いのもいいですね。
I think that Eating is the best experience in Seoul!
I tried various dishes in a short staying this time.
At first, Ganjang Gejang (the crab pickled in the soy sauce).
It was delicious! I enjoyed the creamy pickled crab meat and various Korean dishes.

IMG_2102_R.jpg
このふわふわの玉子が寒い中温まる感じで良かったです。
This soft egg dish got me warmer.

IMG_2105_R.jpg
〆に甲羅にご飯をいれて食べるのが最高。
少し高いですが、なかなかいい食事ができました。
The last step of this lunch, I put rice into the shell of crab and mixed.
Umm Delicious!
That dishes was a little expensive but I was satisfied!

コッチ (Konestさんのホームページ)
Kkot-ji (Tripadvisor)

IMG_2126_R.jpg
すこし奮発して、韓牛を。
これ、かなりうまかったです!
Then I tried to eat Hang Woo (Korean brand beef).
It was also delicious dish!

Timberhouse (英語のみEnglish)

IMG_2172_R.jpg
テグタンという鱈の大きな切り身や内臓が入った
辛い鍋も。
−13℃くらいのなか、歩いて探しただけあって、
温まる、おいしい出汁の利いた逸品でした。
TEG TANG (Korean Spicy Cod Fish Stew) was very hot dish served hot pot.
It was -13 degree Celsius (8.6degree at Fahrenheit), heavy cold, After I wandered to find the shop, I enjoyed the tasty soup.

元テグタン (Konestさんのページ Sorry Japanese text only)

IMG_2179_R.jpg
ほかにも、ロッテ百貨店のデパ地下で買ってきたキンパやマンドゥ、
In addition, I bought the Gimbap (roll sushi in Korean style) and Mandu at the Lotte Department store

IMG_2199_R.jpg
定番のピビンパなども食べて大満足!
最後の大韓航空の機内食もピビンバおにぎりでした。
Tried the Pibimbap, I was satisfied!
And I also ate the Pibimbap ONIGIRI at the flight to Kansai!

※よろしければ、一日一度、下記のリンク(2か所)をクリックしてください。
 これもブログ作成者の励みになります。!
 いつもご協力ありがとうございます。
にほんブログ村 健康ブログ リラクゼーションへ
にほんブログ村
にほんブログ村 旅行ブログへ
にほんブログ村
関連記事
Posted by

Comments 0

There are no comments yet.

Leave a reply